Today.ua

Українці в одній з областей можуть отримати грошову допомогу: що для цього потрібно

ООН продовжує реєстрацію на грошову допомогу для українців, які опинилися у скрутному матеріальному становищі через вторгнення РФ. Подати заявки можуть деякі мешканці Дніпропетровської області.

Організація "Мелітополь Саме тут. Дніпро" оголосила про початок попередньої реєстрації на фінансову допомогу від УВКБ ООН. Взяти участь у ній можуть внутрішньо переміщені особи, які виїхали з Мелітополя чи Мелітопольського району та зараз проживають у місті Дніпро чи населених пунктах Дніпропетровської області.

Проте охочим отримати виплати від міжнародного фонду слід відповідати деяким критеріям. По-перше, зареєструватися можуть ВПО, які раніше не отримували грошової допомоги від інших організацій. По-друге, мають дохід не більше 5400 гривень на одну особу на місяць.

І по-третє, належать до однієї з категорій уразливості:

Щоб записатись на реєстрацію, потрібно заповнити онлайн-заявку, яка знаходиться за цим посиланням. Після цього співробітники організації зв'яжуться з тими, хто має прийти на реєстрацію з усіма документами. На ній обов'язкова присутність усіх членів сім'ї, які претендують на виплати.

Нагадаємо, що ще в одній області йде реєстрація на грошову допомогу, але від іншого фонду.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ