Today.ua

Київстар скасував абонентську плату за новий пакет послуг у січні

Київстар зробив новорічний подарунок абонентам, які залишились з компанією після нещодавньої хакерської атаки. Вони безкоштовно отримають новий пакет послуг.

Йдеться про відміну плати за ТБ-пакет. У пресслужбі мобільного оператора повідомили, що вони вирішили скасувати її в період з 1 до 31 січня. Київстар висловив вдячність українцям, які з розумінням поставилися до обмеження в отриманні послуг наприкінці 2023 року:

"Ми дуже вдячні за те, що ви поруч у найскладніші моменти. У грудні, поки наші фахівці боролися з наслідками хакерської атаки, ми надавали повний доступ до контенту на Київстар ТБ. І нехай цілий місяць доступного контенту стане місяцем затишних вечорів, які ви проведете поруч із близькими. Дякуємо, що ви є".

Плата не стягуватиметься за основні пакети Київстар ТБ: Стартовий, Мінімальний 2019, Базовий, Базовий 2020, Сімейний, Сімейний 2020, Преміум HD 2020, Преміум HD, Благодійний, Зручний, Вигідний, Комфортний, Оптимальний та Максимальний HD.

Представники компанії уточнили, що користувачі не повинні робити ніяких додаткових дій, щоб уникнути списання регулярного платежу. Про це їх проінформують через SMS.

Зазначені умови поширюються для абонентів в Україні та у роумінгу. Проте вигідною пропозицією не можуть скористатися ті, хто оформив пакет послуг у січні 2024 року, бо це нові користувачі.

Зверніть увагу на те, що плату скасували за основні пакети. Платними залишаються додаткові пакети та пакети з тривалим терміном дії. Серед них:

Нагадаємо, що у Київстарі зафіксували масштабний збій у роботі 12 грудня 2023 року. Всі послуги компанії "злетіли" – абоненти не мали змоги навіть зателефонувати. Кіберзлочинці хвалилися, щоб отримали доступ до даних всіх клієнтів компанії. За 1,5 дня послуги почали відновлюватися. Спочатку повернули голосові виклики, а інші функції ще деякий час працювали з перебоями.

Раніше стало відомо, що оператори, зокрема Київстар, можуть переказати кошти з мобільного рахунку на картку.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ